Signature_AI_Edition_with_Logi_AI_Prompt_Builder

Logitech are propriul său constructor de comenzi AI și va livra cel puțin un mouse cu un buton AI dedicat.

PC-urile AI de mâine nu numai că vor avea o tastă Copilot pe tastaturile lor – Logitech introduce și propria modalitate de a invoca ChatGPT, de asemenea. Se numește Logi AI Prompt Builder și va folosi un buton dedicat de pe mouse-ul sau tastatura ta.

Logi AI Prompt Builder nu numai că îți prezintă un chatbot; îți oferă și „rețete” presetate pentru a te ajuta să îl invoci. După ce am asignat un buton AI unui mouse Logitech, am putut să îi cer să „Refacă” paragrafe de text, să le transforme în puncte, să le facă mai scurte și mai concise, sau să se încadreze într-un număr specific de cuvinte. O altă rețetă m-a ajutat să rezum comunicate de presă. Și pentru că plătesc pentru ChatGPT Plus, am personalizat o altă rețetă pentru a genera o imagine.

Prompt Builder pare să fie util. Dar am trebuit să-mi iau un mouse nou Logitech pentru a-l folosi, deoarece mouse-ul meu Logitech M557 pe care l-am cumpărat în 2022, dar care există de la 2014, a fost considerat prea vechi și nu a suportat software-ul Options Plus necesar. De asemenea, ciudat a fost faptul că s-a lansat doar atunci când nu eram pe niciuna dintre cele două ferestre ale browserului meu. (M-am găsit folosind o filă ChatGPT în browserul meu web pentru că astfel nu trebuia să dau clic în afara browserului meu.)

Logitech va vinde, de asemenea, cel puțin un mouse cu un buton AI dedicat pe care nu va trebui să îl mapați la constructorul său de prompturi: o ediție AI a mouse-ului său M750 cu o cheie de culoare teal pentru a-l lansa instantaneu. Este disponibilă doar în SUA și UK pentru 49,99 dolari sau 54,99 lire sterline, respectiv, prin magazinul online Logitech.

Nu ai nevoie de mouse-ul AI de ediție specială, dar ai nevoie de un dispozitiv Logitech, deoarece constructorul de prompturi face parte din software-ul inclus Logi Options Plus al companiei.