Statiunea Moneasa

statiunea moneasa

Statiunea Moneasa, singura stațiune montană din județul Arad, numita si „Perla Muntilor Apuseni” se află la poalele Munților Codru Moma, care fac parte din lantul  Munților Apuseni.
Pe lângă aerul curat, mirosul padurii si florilor dimprejur, aici mai  puteți găsi multă liniste  și trasee turistice bine marcate pe care să vă plimbați în liniște și sa va bucurati de tot ce va inconjoara aici , natura care a fost foarte darnică in aceasta zona.

Statiunea Moneasa

In Moneasa e cel mai curat aer din România, cel mai bine oxigenat și vă spun drept că de fiecare dată când vin aici ma simt excelent, merita sa incercati.
Moneasa este o localitate transformata in statiune, de toti cei care au apreciat de la aerul pur la copacii si muntii care exista in preajma si a apelor termominerale si mezotermale din zona.
Pentru a va relaxa in Statiunea Moneasa, aici veti gasi diferite zone de agrement : Strandul cu apa mezotermala , Lacul din centrul statiunii, unde va puteti plimba cu hidrobicicletele , nuferi de munte care arata splendid, cuptorul, topitorie de fier cu o vechime de 200 de ani  care este declarat monument istoric, Pestera Liliecilor , Cariera de Marmura, Izvorul Piatra cu Lapte, Grota Ursilor, Rezervatia de nuferi, Varful Izoi, Tinoasa, Cetatea Deznei.
Pentru a avea timp sa vizitati toate obiectivele recomandate  va propun sa va planificati sa stati cateva zile in statiune Moneasa. Pentru o sedere placuta, desigur ca veti avea nevoie de o cazare in statiune, asa ca inainte sa veniti in statiune, va recomand sa intrati pe internet si sa cautati    cazare moneasa sau pensiuni moneasa pe un motor de cautare ca sa gasiti site-uri cu unitati de cazare in Moneasa. Ca sa nu  mai cautati pensiuni , hoteluri , cabane, un loc de poposire pe care sa-l alegeti puteti intra direct pe CazareMoneasa.ro  si sa alegeti de acolo unitatea de cazare unde sa popositi. CazareMoneasa.ro este un portal on -line cu cele mai multe unitati de cazare din statiune.
Va recomand, pentru cazare, chiar in centrul Statiunii Moneasa,  Hotel Parc,  un Hotel care va satisface cele mai rafinate gusturi, in cele 4 restaurante de care dispune. Restaurantul hotelului are bucatari dintre cei mai buni. Hotel Parc este singurul Hotel cu Restaurant  si centru SPA din statiune unde se pot tine diferite evenimente ; restaurantele sale avand o capacitate intre  100 si 400 de locuri   unde puteti organiza  traininguri, simpozioane, conferinte etc. .
Cu o capacitate de 20-30 locuri tot in incinta hotelului Parc  aveti un bar intim de noapte. In spatele hotelului curge un parau cristalin de o frumusete rara , cand te trezesti in hotel si deschizi geamul, te intampina susurul bland al apei si fosnetul frunzelor.
Alaturi de hotel Parc in Statiunea Moneasa, mai gasiti numeroase alte unitati de cazare care va pot face sederea placuta, cum ar fi hotel Moneasa, hotel Panoramic sau alte pensiuni numeroase, toate acestea vizibile pe CazareMoneasa.ro cu detalii , telefoane de contact si imagini destule.
Va asteptam cu drag in statiunea Moneasa!