Revelion 2019 in Arad

Revelion 2019 Arad

Revelion 2019 in Arad este o alegere inspirata pentru a petrece noaptea dintre ani,  chiar daca te afli doar in tranzit prin acest oras, care este principala poarta de legatura cu vestul Europei. Nu departe de Timisoara pe malul Muresului intalnesti Aradul, un oras de interferenta aflat intre Ardeal, Crisana si Banat. Oameni primitori si bucate alese cu iz specific bucatariilor maghiare si germane intalnesti in acest oras. Poate de multe ori ai tranzitat acest oras dar nu ai avut timp sa-l cunosti. Intalnesti aici numeroase cladiri vechi, monumente istorice ce dateaza din perioada ocupatiei Austro – Ungare, aceste cladiri, adica unele institutii cum ar fi palatul Administrativ pastreaza inca arhitectura acelor vremuri. Nu este greu sa parcurgi orasul pe jos, fiindca sunt bulevarde lungi de la un capat la altul al orasului. Cladirea Primariei Arad este facuta dupa modelul celei din Viena, Teatrul Ioan Slavici sau Turnul de Apa sunt cateva din locatiile care nu ai voie sa le ratezi in periplul tau prin Arad. Parcul Reconcilierii aflat la capatul strazii Eminescu evidentiaza buna colaborare romano-maghiara din aceasta zona. Cetatea Aradului este la randul ei o atractie turistica. Daca te afli in Arad pe perioada de vara nu poti rata strandul Neptun si plimbarile pe faleza Muresului. Biserici (biserica rosie), catedrale vechi sau noi, sunt in mod sigur cladiri care iti vor ramane in minte nu doar in memoria aparatului foto. Daca vii cu trenul inca de la primul pas facut aici intalnesti cea mai moderna gara din Romania. Merita sa vizitezi acest loc si daca ai venit cu masina sau avionul. La fel ca si Timisoara, Aradul imbina gusturi multi culturale. Daca esti mai pretentios poti alege sa mananci la un restaurant cu specific maghiar, italian, sau libanez dar in mod sigur si bucataria romaneasca specifica zonei te va incanta. Nu uita de vinurile din podgoria Minis, sau Siria, Masca, sau Maderat Poti alege sa petreci noaptea la un hotel de trei patru stele aflate in zona centrala a Aradului, dar la fel de bine te bucuri de confort si in pensiunile aflate mai discret spre iesirile orasului sau chiar ion oras. Preturile medii de cazare sunt undeva la 90 de lei pe noapte.
Daca vrei sa petreci noaptea dintre ani in Arad, adica Revelion 2019, care este atat de aproape, la un
local din oras, preturile sunt in medie de la 180 de lei de persoana in functie de preferinte si tipul de servire. Un Hotel te asteapta cu o oferta selecta de revelion adica Revelion 2019 la un pret de 450 de lei de persoana, pentru noaptea de dintre ani,iar oferta are un nume deosebit si anume se cheama „Argintul Extravagant.”
Daca vrei in timpul sederii tale in Arad poti face revelionul Revelion 2019 Arad, sau in oraselele apropiate din Ungaria sau poti urca in statiunea Moneasa. Poti face si Revelion 2019 Timisoara sau Revelion 2019 Oradea.
La Multi Ani !