Restaurante in Timisoara – cu meniul zilei Timisoara

restaurant in timisoara

Restaurantul Valentina este unul dintre multele restaurante in Timisoara, care la orele pranzului serveste si meniul zilei in Timisoara.
Un loc placut unde poti sa mananci o ciorba buna sau un meniu complet in Timisoara, este Restaurantul VALENTINA din Cartierul Ferentari. Restaurantul la care fac referire are ceva vechime in zona pe strada principala la parterul unei case mari, cum il stiu cei din zona. O locatie discreta cu maxim 60 de locuri, dar care iti da placutul sentiment de intim. Mobilierul rustic dar in ton cu aranjamentul interior, iar personalul de aici este foarte serviabil si in acelasi timp discret, fara a lasa sentimentul de deranj. De luni pana vineri intre orele 11:00 și 18:00 gazdele iti pun la dispozitie meniul zilei Timisoara o alegere indestulatoare prin consistenta sa. Nu lipsesc din meniu nici mancarurile traditionale romanesti. O portie de cartofi aurii, o ciorba de burta, frigarui peste sau platouri reci, diverse sortimente de paste satisfac toate gusturile. Un meniul zilei, servit in interiorul locatiei costa 12 lei, iar un meniu pentru acasa sau la birou 14 lei.La meniul zilei, poti opta si pentru un singur fel de
mancare, dar total neeconomic; pentru felul I scoti din buzunar 8 lei, iar pentru felul 2 scoti 10 lei.
Ca o noutate exista posibilitatea sa te abonezi la minim 12 meniuri. La capitolul desert te poti rasfata cu o portie de clatite cu toping de fructe sau ciocolata, papanas, etc Pe timp de vara trecatorii pot savura o inghetata delicioasa la cornet sau pahar. Sora mai mare a acestui restaurant se afla in cartierul Fabric. Aici pe timp de vara exista o terasa in aer liber.

Restaurantul Valentina

Restaurantul Valentina din Fabric este o locatie ideala pentru o masa festiva, o cina romantica, dineuri, receptii mese de protocol, aniversari, onomastici precum si evenimente mai putin placute precum un parastas.
Restaurantul Valentina este de asemenea cunoscut pentru diversele sortimente de pizza pe vatra. In acest caz clientii pot opta pentru una dintre cele 25 de sortimente. O pizza porneste de la pretul de 34 lei . Un pachet de 1+1 gratis este 45 de lei, dar nu toate sortimentele intra in aceasta oferta. Transportul pe intreg teritoriul orasului este gratuit. Daca te aflii in zona celor doua locatii amintite mai sus sau pur si simplu mergi special in aceste locuri vei avea o impresie placuta cu privire la ambianta gasita, modul de servire si calitatea mancarurilor. Nu este un loc pentru pretentii exagerate. Este un ambient placut apreciat de cei ce au fost macar o singura data aici. Ca sa ajungi mai rapid intr-un restaurant in Timisoara va recomand restaurantetimisoara.ro(73) sau pentru meniul zilei in Timisoara pe site-ul meniulzileitimisoara.ro(8)