Pensiunea Junior – Pensiune in Oradea

pensiunea junior

Sa cauti o pensiune in Oradea ca Pensiunea Junior, de multe ori poate fi greu si foarte greu, aproape ca acul in carul cu fan, daca te trezesti ca ai ajuns in Oradea nepregatit cu informatii despre vreo pensiune din Oradea si fara vreun device cu acces la internet. Desigur ca si aici se poate rezolva elegant si rapid daca ai posibilitatea sa accesezi internetul fie de pe telefonul mobil fie de pe o tableta sau de pe un alt dispozitiv care-l poti avea la indemana. Ca sa poti vedea toate pensiunile din Oradea, ca sa te poti apoi decide unde sa te cazezi, cel mai bine este sa cauti pe un motor de cautare   pensiuni oradea sau poti sa cauti direct cazare Oradea si vor aparea o multime de site-uri pline de pensiuni din Oradea, gata sa te ajute cu pensiunea pe care tu o consideri cea mai potrivita pentru zilele ce le vei petrece in Oradea.
Ca sa nu cauti strazi si numere de case prin Oradea, sfatul meu este sa alegi Pensiunea Junior de pe centura orasului Oradea.

Pensiunea Junior – Pensiune in Oradea

Pensiunea Junior este amplasata langa centura ce duce de la iesirea spre Baile Felix spre iesirea din Oradea spre Cluj. Adica daca vii din Baile Felix o iei la dreapta, sau daca vii din oras o iei spre stanga, pe cantura.
Pensiunea Junior este amplasata langa magazinele Selgros si Praktiker, ca sa ai un reper mai usor de observat. Daca vii dinspre intrarea spre Baile Felix, te sfatuiesc sa mergi pana la sensul giratoriu de langa hotelul care se arata pe dreapta, faci sensul si te intorci spre oras, iar dupa cativa metri sa conduci cu atentie , fiindca va trebui sa cobori la dreapta in parcarea de la Pensiunea Junior.

Aici in aceasta locatie vei gasi si o pompa de carburanti iar la parterul pensiunii , vei gasi un restaurant; restaurantul pensiunii Junior. Pensiunea Junior te asteapta cu 31 de locuri de cazare distribuite in camere single, duble si matrimoniale distribuite la parter si pe cele doua etaje. Camerele sunt dotate cu baie gresiata si dotata cu cabina dus. Camerele mai au in dotare TV color, internet wireless, saltele ortopedice pentru o odihna mai buna si ferestre termopan care asigura o protectie fonica de calitate.

Restaurantul de la aceasta pensiune in Oradea, ofera posibilitatea ca in timpul zilei, cei cazati la pensiune sa poata servi o mancare calda din bucataria romaneasca sau internationala. Se pot servi si bauturi diverse. Tarifele de cazare sunt modice , pensiunea Junior avand printre cele mai prietenoase tarife de cazare din Oradea. Pentru cazare in Oradea, va recomandam sa va cazati la o pensiune in Oradea, Pensiunea Junior, usor de gasit pe centura orasului Oradea. Sedere placuta !