Cazare in Statiunea Sovata la Pensiunea Lavinia

statiunea sovata

Daca ai ajuns sa ne vizitezi descrierea te afli in Transilvania, in localitatea Sovata, cea mai mare comuna din judetul Mures.
Statiunea Sovata este o localitate aflata la altitudinea 500 – 525 metri, o mica statiune balneara. Pentru cei indrazneti si prieteni cu frigul este o destinatie inedita si in perioada de iarna. Peisajele vazute aici precum si ospitaliatea localnicilor iti va lasa o frumoasa impresie. Statiunea Sovata, si-a creat un bine-meritat renume propriu, imbina in mod spectaculos farmecul rustic, dezvoltand structuri turistice de tip rural, balnear si de agrement.
La Statiunea Sovata se gasesc: lacuri cu calitati terapeutice.
Pentru o vacanta reusita te axezi pe confortul oferit de cazare la un pret acesibil care sa nu ti dea batai de cap inca inainte de a pleca la drum. Ar fi bine sa rezolvi cazare Sovata inainte de a ajunge in Sovata. Cauti cazare Sovata, la o pensiune in Sovata din zecile de pensiuni Sovata  ? Cel mai usor pentru a gasi cazare in Sovata, este sa folosesti site-ul CazareSovata.info. Concurenta in domeniul turistic al localnicilor din Statiunea Sovata atrage o calitate remarcabila a serviciilor oferite la un pret mediu. In aceste tipare se incadreaza si pensiunea Lavinia pe care o gasesti spre capat de strada la principala . Un decor rustic cu gard de lemn iti va iesii in cale si nu ai cum sa confunzi locatia. Pensiunea Lavinia este situata la 50m de la intrare in Sovata pe sosea, vizavi de C. E. C. Banc, este a 4-a casa la partea dreapta. In spatele pensiunii Lavinia (vezi dealul impadurit). Cu aspectul primitor al unei case de locuit te intampina pensiunea Lavinia cu opt camere care pot sa gazduiasca 24 de turisti. Tot decorul interior se bazeaza pe structura de lemn amenajata cu gust. Pe timp de vara ai acces la o frumoasa terasa decorata cu flori. Bucataria este amenajata rustic cu mobilier si mese din lemn. Pensiunea ofera camere cu trei si patru locuri, paturi matrimoniale sau simple confortabile pe structura de lemn. Baia este comuna o baie la doua camere dotate cu dusuri, daca vrei poti alege si camerele de la mansarda la fel de confortabile. Copii pana la 10 ani beneficiaza de o reducere de 50%. In perioada sezonului rece, caldura este asigurata de o centrala proprie pe lemne. Pe timp de vara ai la dispozitie din partea gazdelor un loc de joaca pentu copilul tau si un gratar in aer liber pentru a te bucura de savoarea bucatelor alese. Pensiunea dispune de parcare proprie asa ca nu trebuie sa ai grija masinii tale. Pretul mediu pentru o noapte de cazare porneste de la 60 de lei de persoana. Apropo de masina, daca vrei sa schimbi decorul oferit de statiunea Sovata ai alternativa unei scurte vizite spre Cetatea Rupea sau spre Târgu Mures, ori in orasul medieval Sighisoara. Toate acestea se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sovata. Alte locuri de vazut in zona sunt : Lacul Ursu, Lacu Rosu, Canionul sarii, Ceramica de Corund, Cheile Bicazului, Satul scufundat – Bezid, Muzeul palariilor de paie din Criseni, sau Odorheiu Secuiesc.