Cazare Praid la CASA DE VACANTA ZSOMBORI

CASA DE VACANTA ZSOMBORI

Autostrada Orăștie-Sibiu (A1) se închide în data de 10.10.2019 pentru 24 de ore, între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara). Continuarea lucrărilor la realizarea Nodului Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10) impune închiderea pentru o zi a circulației rutiere pe Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A., în calitate de Antreprenor General în cadrul contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda, Lot 1, km 0+000 – km 17+000” informează participanții la trafic că pentru continuarea lucrărilor de realizare a Nodului Sebeș (conexiunea A10 cu A1 și DN 1) sunt programate următoarele activități:
– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm);
– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie- Turda.

În data de 10.10.2019 va începe atât montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN05, cât și montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN02, iar circulația rutieră pe autostrada A1 se va închide între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) și se va devia pe DN 1(E81) și DN 7 (E68).
Traficul rutier pe autostrada A1 va fi închis timp de 24 de ore, respectiv până în data de 11.10.2019, ora 08:00.
Închiderea circulației pe autostrada A1 și devierea traficului rutier pe DN 1 și DN 7 se realizează în baza unui aviz comun CNAIR SA și IGPR – Direcția Rutieră, cu respectarea condițiilor prevăzute în documentul de avizare. Precizăm că în cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile pentru efectuarea activităților menționate, lucrările vor fi reprogramate.

Nu mulți știu în țară de stațiunea Praid din localitatea cu același nume, excepție fac cei cu probleme de sănătate ale aparatului respirator care vin aici pentru cure și tratament la salina Praid, dar Praid reprezintă mai mult decât atât. Situată în centrul țării localitatea harghiteană are conexiuni de transport cu întreaga țară atât auto cât și feroviar. În această din urmă situație punctul de legătură se face pe relația Alba Teiuș – Blaj – Praid. Puțini știu că micuța localitate situală la altitudine dar și pe cursul Târnavei dispune și de o pârtie de schi cu dificultate medie, are zone protejate unde natura a demonstrat tot felul de modificări si adaptări la mediu. Praid este o stațiune de vizitat tot timpul anului. Atunci când îți faci un scop din a vizita această zonă, primul lucru te gândești la cazare. Cazare Praid se poate face tot timpul anului la pensiuni Praid, hoteluri in Praid, sau la moteluri in Praid. Toate aceste unitati de cazare ofera cazare la turistii care vin prin zona si ofera un loc confortabil pentru sfârșitul de saptamana sau vacanța ta, dar la un preț accesibil. În acest sens, sa cauti Praid cazare, sau Salina Praid cazare ,cel mai ușor este să faci o căutare pe internet. În acest sens cel mai nou portal este https://cazarepraid.info . Aici găsești cele mai noi oferte de cazare cu prețuri direct de la proprietari, fără costuri ascunse. Astăzi îți propunem un tur virtual la CASA DE VACANTA ZSOMBORI situată pe strada Tonorok, la numărul.1147. Pe o stradă liniștită departe de zgomotul de la șosea dar situată în zonă centrală aproape de punctele de interes din stațiune. Unitatea de cazare dispune de 11 locuri de cazare, fațada clădirii este ușor de reperat clădirea având patru nivele zugrăvite în cărămiziu. Oaspeții de aici pot alege între camere simple, duble, matrimoniale. Fiecare cameră dotată cu baie proprie, cabină de duș, în camere nu poate lipsii tehnologia moderna tv prin cablu si internet. La parter locația dispune de un living pentru 16 persoane două bucătării complect dotate și utilate modern. În curte beneficiați de spații special amenajate pentru gătar, terasă, grădină loc de joacă, pentru cei mici, leagăn hamac și evident conexiune la internet fără fir. Totul este amenajat modern și rustic pentru confortul tău. Cei care s- au cazat aici și au făcut un obicei de a revenii aici de fiecare dată.