Cazare in Ineu la Hotel Central Ineu

hotel central ineu

Orasul Ineu este situat in vestul tarii apartinand regiunii Crisana, si este unul din cele 10 orase ale judetului Arad.
Orasul Ineu, adevarata importanta o capata dupa anul 1541, odata cu constituirea Transilvaniei ca principat autonom și când, alături de Caransebeș, Lugoj și Oradea, devine o verigă de aparare. In 1566, după o rezistenta eroică, este cucerit de otomani. În 1595, armatele ardelene caută sa recucereasca campia Aradului.
Aceasta este o scurta incursiune in istoria Ineului loc despre care a scris in multe randuri si
Ioan Slavici. Localitatea se afla la 57 de kilometri de orasul Arad. Aici poti vizita Poiana Narciselor in suprafata de 6 hectare, cetatea Ineului, precum si dealul viilor.
Tot in oras poti vizita case taranesti intrate in circuit agroturistic.
Popasuri turistice in zona, sunt in apropiere, la Dezna si Moneasa, ambele fiind si statiuni balneoclimaterice. Daca te afli in zona trebuie sa gusti o placinta intinsa, una din specialitatile locale.
Orasul Ineu ofera alternative de cazare. Pentru cazare in Ineu, in randurile de mai jos descriem Hotel Central Ineu, aflat chiar in centrul orasului Ineu. Hotelul se afla in apropiere de primarie, judecatorie si posta, precum si de institutii bancare, dar nu departe nici de gara si autogara. Hotel Central vine in intampinarea clientilor cu un numar de 24 de camere situate pe trei etaje, serviciile oferite sunt incadrate la trei stele. Fiecare camera este personalizata prin culori calde de verde , galben sau portocaliu, camerele dispun de acces la internet prin wi-fi si evident nu poate lipsi televizorul.
Terasa, restaurant, sala de conferinte, sala de evenimente, bar, parcare privata, sunt doar cateva dintre facilitatile oferite. Camerele sunt spatioase si placut amenajate.
Gazdele permit sa fiti insotit de animalele de companie preferate.
Baia este dotata cu dus, iar la cerere se pot asigura servicii de spalat si calcat haine.
Pretul mediu pentru cazare este de 140 lei pentru o camera dubla/noapte.
Hotel Central Ineu poate gazdui evenimente diverse. Aici este locul preferat de localnicii din zona pentru a gazduii evenimentele notabile din viata lor.
Nu uitati cand veniti in Ineu:  Hotel Central Ineu ofera cazare Ineu la cele mai bune conditii.