Cazare in Borsa la Pensiunea Fantana

cazare in borsa

Daca vrei Cazare in Borsa la Pensiunea Fantana ai ales cea mai buna varianta. Maramureșul este principala atracție turistică de la noi din țară când vine vorba despre natură și
tradiție, lucru apreciat de turiștii de peste hotare. Întins pe o suprafață considerabilă periplul tău prin
Maramureș trebuie parcurs în mai multe etape pe zone. Cele mai multe drumuri prin Maramureș
încep din Baia Mare oraș reședință de județ legat de toată țara atât pe calea rutieră, calea ferată sau
calea aerului. O zonă aparte în Maramureș o reprezintă Borșa din orașul cu același nume, aici găsești spiritul viu al acestor locuri străvechi dominate de frumuseţea impunătoare a Munţilor Rodnei şi a vârfului Pietrosul Mare ( 2303 m); tot aici în zonă găsești și Cascada Cailor.

Cazare in Borsa

Dacă vrei să vizitezi Borșa mai întâi trebuie să te gândești la un loc de cazare in Borsa. Este bine sa intri pe un motor de cautare si sa cauti – cazare borsa – sau – pensiuni borsa – si vei gasi o multime de site-uri cu oferte de cazare in Borsa. Dintre numeroasele sugestii îți recomandăm să vizitezi portalul cazareborsa.ro. Aici găsești mai multe oferte cu tarife la vedere direct de la proprietari, pensiuni in borsa hoteluri in Borsa,  fără costuri ascunse. Astăzi îți propunem o incursiune la Pensiunea Fantana, mai exact o întâlnim pe Str. Bogdan Vodă Nr. 54 ,pe partea stangă a DN 18 spre Vatra Dornei,dinspre Moisei spre Borşa Complex cam la un kilometru de oraș.

Pensiunea Fantana

Pensiunea Fantana este o expresie a tradiţiei şi ospitalităţii maramureșene.Nu este doar un loc de odihnă şi relaxare,este o punte de legatura intre prezent si trecut. Pastrează prin arhitectura şi servicii spiritul autentic nealterat. Pensiunea Fantana Borsa – care este o pensiune in Borsa, este o pensiune relativ nou construită, alcatuită din 5 camere încăpătoare ,spaţioase, curate, cu balcon, dintre care 3 camere duble matrimoniale şi 2 apartamente. Fiecare dintre acestea dispun de băi proprii, de mobilier modern din lemn masiv, scară interioară , parchet, faianţă şi gresie dotări moderne: televizor LCD, televiziune prin satelit, acces internet gratuit. În interior ți se oferă acces la bucătărie și living, sală de mese și minibar În curte se găsește un foișor si loc de parcare gratuită, locuri pentru gratar şi terase ce oferă o privelişte de invidiat a Parcului natural al Munţilor Rodnei.
Încă de dis de dimineaţă când dau primele raze de soare, turiştii pensiunii Fantana se pot muta pe
tarasă în foişoare. Maramuresul este special printr-un colaj savuros de mancaruri traditionale
romanesti , unguresti si ucrainiene unde poti petrece cu placere vacantele tale. Doar aici poți găsi o diversitate de mancare, atât de mare. Mancarea e bună și săţioasă, alcătuită din aperitive (platou moroşenesc de casă cu cea mai proaspătă branză de vacă, vinete coapte cu maioneză și pită de casă cu unsoare de porc şi ceapă sau boia de ardei). Este doar un mic exemplu; celelalte produse culinare te lăsăm să le descoperi singur în periplul tău prin Borsa – Maramureș ca oaspete fiind la Pensiunea Fantana.